Svet

Region

Džej Leno otišao u penziju: Znam kad treba da odem (Foto)

Džej Leno, slavni voditelj "Tonight Show" emisije na NBC kanalu, posle čak 22 godine napustio je popularni šou. Komičar i voditelj rešio je da se povuče, i tome označio kraj jedne ere kada su u pitanju kasnovečernje "talk-show" emisije.

Džej Leno otišao u penziju: Znam kad treba da odem (Foto)



Jedan od najpoznatijih voditelja na svetu, Džej Leno, šokirao je najširu javnost kada je u svojoj poslednjoj "Tonight Show" emisiji obznanio svoje povlačenje. Popularnu emisiju za koju se zvezde bore kako bi obezbedile sebi gostovanje, Leno je napustio posle čak 22 godine. U svom poslednjem monologu on je nagovestio da njegov odlazak i nije u potpunosti njegova samostalna odluka. "Ne treba mi da dobiejm otkaz po treći put. Shvatio sam poruku", kazao je Leno, pola u šalji, a pola i u zbilji.

Inače, kroz "talk-show" Džeja Lenoa prošla je plejada najvećih svetskih zvezda, od predsednika, preko sportista, do glumaca i pevača. U poslednjoj emisiji, on je ugostio čoveka koji je inače bio prvi gost u njegovoj prvoj emisiji: kolegu komičara Bilija Kristala, koji je sa drugim zvezdama Lenou otpevao oproštajnu pesmu.



Kristalu su se, tako, pridružili i Opra Vinfri, Kim Kardašijan, Šeril Krou, Kris Pol, Džek Blek, Džim Parsons, Kerol Burnet, a sve su ih ponele emocije, te je emisija, koja inače uvek vrca od humora, bila u neku ruku i tužna, a pojedine zvezde jedva su uspele da zadrže suze.

Lenoa su takođe ponele emocije, te je sa suzama u očima kazao: "Radio sam sa veoma talentovanim ljudima koji su učinili da izgledam pametnije no što zaista jesam". Potom je puno sreće poželeo svom nasledniku, Džimiju Felonu koji preuzima voditeljsku palicu, i koji je kazao da će napraviti sve kako bi svog mentora učinio ponosnim.

Autor: T.I.
Foto: Instagram/tonigtshow

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>