Region

Svet

Region

U susret premijeri filma Lego 3D: Izgradite sopstveno Lego carstvo (Foto)

U susret dugo očekivanoj premijeri animiranog filma "Lego 3D", zakazane za 6. februar, održana je konferencija za štampu na kojoj je najavljeno kakva će sve iznenađenja pratiti dolazak čuvenih lego kockica na bioskopsko platno.

U susret premijeri filma Lego 3D: Izgradite sopstveno Lego carstvo (Foto)



Lego kockice na velikom platnu 6. februara
Povodom premijere najnovijeg animiranog filma "Lego 3D", zakazane za 6. februar, održana je konferencija za medije u prostoru McDonald's restorana u Beogradu. Okupljenim novinarima su se obratili predstavnici distributerske kuće Blitz Film, McDonald's  kompanije i predstavnici zvaničnog Lego uvoznika Dexy Co. Pored samog filma, govornici su najavili i brojne prateće manifestacije koje će biti organizovane u čast ulaska Lego junaka na velika platna.

Među brojnim iznenađenjima, izdvajamo veliku izložbu Lego gradova i eksponata koja će se održati 9. februara u prostoru bioskopa Cineplexx Delta City. Ove impozantne eksponate su specijalno za premijeru filma sagradili vredni Lego graditelji iz Lego Fan Kluba "BeoKocka". Pored toga što će publika imati priliku da vide ove unikatne Lego građevine, ona će moći i aktivno da učestvuje, te i da gradi svoje Lego gradove od materijala koje će obezbediti ljudi iz Dexy-a.



Za sve posetioce Cineplexxa u periodu od 12h do 17h pripremljene su specijalne tematske aktivnosti. Likovna radionica i slikanje po licu inspirisano glavnim likovima filma Lego, predstavlja samo deo aktivnosti u Cineplexxu Beograd i Kragujevac. Uz svaku kupljenu kartu, na poklon se dobija magazin Mali Politikin Zabavnik.  

Kao uvertira tom događaju, 8. februara se u McDonald's restoranu u Bezistanu organizuje i Lego Dan gde će mališani imati priliku da se druže i da zajedno grade Lego Carstvo.

Autor: T.I.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lego 3D

Povezane vesti:


>