Sme�no

Ostalo

Britanka planira da se uda za Kip slobode

Britanka Amanda Whittaker rešila je da se uda za Kip slobode. Ona kaže se u kip zaljubila 2007. godine i da mu od tada svake godine na dan zaljubljenih šalje čestitke i ljubavna pisma. Kupila je čak i repliku kipa visoku 180 centimetara kako bi je podsećala na pravi objekat njene ljubavi.

Britanka planira da se uda za Kip slobode



"Kip je moja ljubav na daljinu. Jednostavno sam njime očarana. Ljudi to ne razumeju, misle da sam čudna, ali jednostavno se tako osećam. Kada nisam u blizini kipa, koristim repliku kako bi zadovoljila svoju potrebu za psihičkim kontaktom sa njim. Kada poljubim repliku, osećam da sam povezana sa originalom", rekla je Amanda.

Amanda pati od neke vrste poremećaja koji je tera da oseti privlačnost prema predmetima. Ranije je bila zaljubljena u kovčeg za bubanj te zastave. Zbog osećaja koje je razvila za zastave ostala je bez dečka, ostavio ju je jer je postao ljubomoran.

Amanda je marljivo štedela pa je prošle godine ponovo posetila Kip slobode, popela se na sam vrh i poljubila ga. "Turisti su mislili da nisam normalna, ali mene nije bilo briga", kaže Amanda, koja se za kip namerava udati.   

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>