Svet

Region

Šon Pen sprema verenički prsten za Šarliz Teron?

Šon Pen i Šarliz Teron nedavno su svetu obznanili svoju ljubavnu bezu, a par je, kako prenose američki mediji, toliko zaljubljen jedno u drugo, da se čuveni holivudski srcelomac odlučio i na onaj krajnji korak - brak.

Šon Pen sprema verenički prsten za Šarliz Teron?



Šon Pen i Šarliz Teron razotkriveni kako uživaju u tajnoj ljubavi
Pedesetčetvorogodišnji Šon Pen i 38-godišnja Šarliz Teron od dobrih prijatelja postali su ljubavni partneri. Oni toliko uživaju jedno u drugom, da je vrlo verovatno da će svoju vezu ozvaničiti i pred matičarem.

Majka Šarliz Teron ne odobrava vezu sa Šonom Penom
"Šon je toliko zaljubljen u Šarliz da je moguće da će je uskoro i zaprositi", kazao je izvor američkim medijima. "Ona uopšte ne strahuje od njegove popularnosti, a Šon je srećan što konačno kraj sebe ima ozbiljnu ženu koja je njemu jednaka", zaključio je izvor.

Izvor blizak ovom holivudskom paru je takođe otkrio da slavni glumac obožava da se druži sa Šarlizinim sinom Džeksonom, te da želi da se o njemu stara kao da je njegov sin.

Bez obzira da li će se uskoro svadbena zbona zaista i začuti, ovaj slavni par svakako je nameran da istraje u svojoj ljubavi, u inat mnogima koji su ovu vezu videli kao Šonov način da se osveti bivšoj supruzi i ništa više od toga.

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>