Lepota

Ljubav

Znate za BB, CC, DD kremu... A šta je EE krema?

Kozmetička industrija ne prestaje da nas obasipa novim proizvodima, pa se manija da novu tehnologiju u proizvodnji krema nazivaju abecednim redom nastavlja. Nakon BB, CC i DD, na tržište stiže i EE krema.

Znate za BB, CC, DD kremu... A šta je EE krema?



Pre nekoliko godina kozmetička industrija došla je na ideju da ublaži negativne posledice koje ima puder na žensko lice, pa je stvorila BB kremu koja se vrlo brzo našla u neseserima svih dama. Međutim, nakon nje, počele su da se nižu kreme sa imenima po abecednom redu te je nakon stvorene CC nastala i DD krema. Sada, tržište će uskoro izbaciti i EE kremu.

Sve ove kreme imaju zadatak da zamene puder i sakriju nedostatke na koži, a da ujedno ne štete isuviše licu. Razlike su veoma male i uglavnom su u pitanju nijanse -  tipova kože i efekta koji želite da postignete.

EE krema nosi puni naziv "extra exfoliating", što znači da ima zadatak da omogući savršen piling lica, ukloni mrtve ćelije i učini kožu savršenom i glatkom. Na tržištu će se naći početkom aprila, a proizvođači veruju da će već tokom 2014. godine na prodaji ove magične kreme zaraditi oko milion dolara.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>