Region

Svet

Milan Popović nije video sina od prošle godine, dok Severina uživa na skijanju (Foto)

Srpski kralj bakra Milan Popović, uprkos svom naporu, željama i trudu koji je uložio, još uvek nije video svog sina Aleksandra, što znači da nisu provodili vreme zajedno još od prošle godine. Sa druge strane, Severina je sve to vreme uživala na skijanju u Austriji, zajedno sa sinom.

Milan Popović nije video sina od prošle godine, dok Severina uživa na skijanju (Foto)



Severina u Nassfeldu, ponovo se zaljubila u skijanje! (Foto+Video)
"Milan je želeo i trebalo je po odluci suda da ode u Zagreb ovog vikenda kako bi bio sa svojim sinom Aleksandrom. Međutim, pre nego što je trebalo da krene, dobio je SMS od Severine da je njihovog sina odvela na skijanje u austrijski Nasfeld. Pošto je Hrvatska u Evropskoj uniji, Severini nije potrebna Milanova saglasnost da ga odvede u neku od zemalja Unije. Popović će tako dete posle gotovo mesec dana pauze ponovo videti u Zagrebu tek sledeće nedelje ako ga majka opet negde ne odvede",  rekao je za "Blic" izvor blizak Milanu Popoviću dok je zvaničan komentar biznismena izostao.


Foto: Blic

I treće ročište bez dogovora: Severina se pojavila na sudu doterana, Milan izostao
U želji da saznamo zašto je baš sad odlučila da ide na skijanje, pozvali smo Severininog menadžera Tomislava Petrovića ali on nije bio dostupan za komentar. U svakom slučaju, zna se da hrvatska pevačica uživa u skijanju i planira dalje odmore sa sinom.

"Dosad nismo otkrili voli li Aleksandar sneg. On je horoskopska Riba i voli more, a nadam se da ćemo ove godine videti i kako se snalazi na snegu", rekla je Severina za "Večernji list" i dodala da će odmor nakratko prekinuti, i to zbog Tonija Cetinskog, kojem će biti kuma na venčanju s Dubravkom Dujak krajem januara u Las Vegasu.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>