Region

Svet

Region

Mali Stanoje na meti pomahnitale obožavateljke: Jedva se odbranio! (Foto)

Predrag Vasić, mladi glumac svima poznatiji kao Mali Stanoje, u susret premijeri filma "Montevideo, vidimo se" gostovao je na radiju S, u emisiji "Dan sa Vesnom", te sa slušaocima podelio svoje dogodovštine koje mu je doneo kultni film.

Mali Stanoje na meti pomahnitale obožavateljke: Jedva se odbranio! (Foto)



Mladi glumac Predrag Vasić otvoreno je govorio o vremenu koje je filmska ekipa provela na Tenerifima, a takođe publiku nije uskratio ni za informaciju koji je glumac iz Montevideo sage najpopularniji kod devojaka.

"Publika najbolje reaguje na Mošu (Petra Strugara) ili Tirketa (Miloša Bikovića)", otkrio je Peđa, a onda, na insistiranje voditeljke, kazao da ni on, kao Mali Stanoje, nije ništa manje poželjan kod devojčica.



Naime, on je sa slušaocima radija S podelio iskustvo koje je doživeo u gradskom prevozu, a kada je na njega bukvalno nasrnula jedna pomahnitala obožavateljka.

"Bio sam u društvu nekoliko drugara, sedeli smo u autobusu i ćaskali kada mi je prišla neka devojčica koja mi se bukvalno izvrištala u facu. Obratila mi se rečima: "Aaaaaaa, pa ti si iz Montevidea"! Potvrdio sam joj da sam ja taj, misleći da će me tada ostaviti na miru, ali tu nije bio kraj", kazao je Peđa, i nastavio svoju urnebesnu priču.

"Onda je usledio novi talas njene euforije. Podigla mi je nogavicu od farmerki i povikala iz sveg glasa: Aaaaaa, pa ti imaš nogu! Moram ovom prilikom da pozdravim sve obožavateljke i da napomenem da je u pitanju samo uloga", šeretski je zaključio Predrag Vasić.

Inače, premijera drugog nastavka čuvenog filma, "Montevideo, vidimo se", zakazana je za 15. januar u Sava centru.

Autor: T.I.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>