Region

Svet

X Factor Adria: Finalisti u studiju Kikija Lesendrića otpevali prvu zajedničku pesmu (Foto)

Kiki Lesendrić, jedan od sudija u šouu X Factor Adria, ugostio je finaliste u svom muzičkom studiju, gde su svi zajedno otpevali pesmu kojom će otvoriti večerašnju emisiju.

X Factor Adria: Finalisti u studiju Kikija Lesendrića otpevali prvu zajedničku pesmu (Foto)



X Factor Adria: Finalisti šalom razbijaju tremu pred sutrašnje nastupe uživo (Foto)
Muzički studio Kikija Lesendrića primio je sve finaliste šoua X Factor Adria, te se sve orilo od njihovih združenih glasova. Naime, finalisti planetarno popularnog takmičenja, otpevali su svoju prvu zajedničku pesmu, i upravo njom će otvoriti večerašnju emisiju kojom započinju i njihovi nastupi uživo.

U studiju je atmosfera bila pomalo i napeta, što ni ne čudi, s obzirom da večeras finalisti ulaze u novu fazu takmičenja: od sada, oni će se "live"nastupima boriti za svoj opstanak u trci za titulu nosioca "x faktora".



X Factor Adria: Krstina Kovač - Moja grupa će da oduva na prvom lajvu! (Foto)
"Takmičari su se sjajno pokazali, ali svakako da se oseća mala tenzija, mnogo su radili proteklih nedelja, umorni su, pojedini su pomalo nervozni, verovatno zato što znaju da sada počinje prava borba. Iz nedelje u nedelju po jedan kandidat napušta takmičenje i to svakako predstavlja veliki pritisak", rekao je Kiki Lesendrić, mentor grupe "Devojke do 27".

Kiki se pokazao kao odličan domaćin: takmičarima je omogućio i više nego prijatan boravak u njegovom studiju, a da li će se isto tako blagonaklonim pokazati i večeras u ocenjivanju takmičara, saznaćemo od 21:15 časova, na TV Pink.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>