Ostalo

Sme�no

Najmanji tinejdžer pozirao na najvećim bicepsima

Najmanji tinejdžer na svetu koji će za pet dana kad napuni 18 godina postati i najmanji muškarac na svetu susreo se u Londonu sa Tinyjem Ironom, ponosnim vlasnikom najvećih bicepsa u Velikoj Britaniji.

Najmanji tinejdžer pozirao na najvećim bicepsima





Nepalac Khagendra Thapa Magar trebao bi dabude proglašen najmanjim muškarcem na svetu nakon što 14. oktobra proslavi 18. rođendan. Za sada sa svojih 55 centimetara visine drži Guinnessov rekord kao najmanji tinejdžer na svetu.

U četvrtak se u Londonu sreo sa body builderom Tinyjem Ironom, 28-godišnjakom koji je ponosni vlasnik najvećih bicepsa u Velikoj Britaniji, impresivnog opsega od 61 centimetra.



Neobičan par pozirao je pred muzejom Ripley's Believe It Or Not! u sklopu promocije nove knjige "Ripley's Enter If You Dare'".

Magar se nada da će uskoro preuzeti titulu najmanjeg muškarca na svetu od Edwarda Nina Hernandeza, 24-godišnjeg kolumbijskog igrača koji je nedavno sa 68,5 centimetara visine službeno priznat u Guinnessu kao najmanji čovek na svetu.



Malog Magara je njegova porodica prijavila Guinnessu za najmanjeg na svetu kad je imao 14 godina, ali su ga odbili kao konkurenciju budući da bi do 18. godine mogao još da poraste. To se za sada nije dogodilo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Ginis

Povezane vesti:


>