Region

Svet

Adilu Maksutoviću pomogao stražar iz Palate pravde: Sakrio ga od paparaca i novinara!

Adil Maksutović imao je zakazano saslušanje u Palati pravde, a kako bi izbegao brojne paparace i fotoreportere koji su ga čekali, iskoristio je službeni ulaz kako bi neprimećeno ušao.

Adilu Maksutoviću pomogao stražar iz Palate pravde: Sakrio ga od paparaca i novinara!



Adil Maksutović: Smejaćete se kad saznate istinu, uskoro će se sve završiti!
U ovoj nameri pomogao mu je jedan od stražara, koji mu je omogućio parking mesto koje je inače predviđeno za sudije, tužioce i njihove zamenike. Iako je stražar učinio dobro delo za Adila, koji je na saslušanju bio zbog fizičkog napada na svoju suprugu Anu Ramadanovski, predsednik Višeg suda nije oduševljen ovim potezom i odmah je reagovao:

Ana Ramadanovski: Adil je nepravedno loše predstavljen u medijima, spremna sam da mu oprostim!
"Radnik pravosudne straže Višeg suda u Beogradu Goran Bitić, u dogovoru sa okrivljenim Adilom Maksutovićem, omogućio mu je da uđe putničkim vozilom u garažu sudske zgrade Palate pravde. O tome zaposleni nije obavestio sudsku upravu Višeg suda u Beogradu, već je to učinio samovoljno. Predsednik Višeg suda preduzeo je odgovarajuće mere radi utvrđivanja teške povrede dužnosti iz radnog odnosa, budući da je ovakvim postupanjem ugrozio bezbednosni sistem sudske zgrade", rekla je Dušica Ristić, PR višeg suda.

Veliki skandal u Palati pravde, zbog kojeg bi stražar mogao da ostane bez posla, dogodio se u utorak. Maksutoviću je u 14 časova bilo zakazano saslušanje, ali on je umesto da uđe na glavni ulaz, na koji inače ulaze i političari, ministri, sportisti i običan svet, u zgradu ušao na službeni ulaz. Parkirao se u garaži i popeo na drugi sprat, gde je trebalo da bude održano saslušanje. Istim putem, ali na požarni izlaz za automobile, napustio je zgradu.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>