Zdravlje

Ljubav

Bez dijete do vitkog stasa: 5 jednostavnih koraka

Većini ljudi dijeta teško pada uglavnom zbog odricanja od omiljenih namirnica. Ipak, dobra vest je da postoje načini za gubitak kilograma bez odlaska na dijetu. Evo koji su to načini.

Bez dijete do vitkog stasa: 5 jednostavnih koraka



1. Pazite šta pijete

Voda je veoma važna za zdravlje, a zaslađeni napici samo gomilaju kalorije. Samo jedna čaša soka sadrži dnevnu dozu šečera, a teško je zadržati se samo na jednoj. Tako se dodaju kalorije, a ne smanjuje osećaj gladi. Dakle, kada počnete da vodite računa šta pijete, brže ćete gubiti kilograme.

2. Dan započnite obrokom

Kada doručkujete, svom telu obezbeđujete energiju i manje jedete u toku dana. To vam pomaže u gubljenju kilograma bez stroge dijete. Vodite računa da u doručak uključite žitarice i voće kako biste bili zdravi i fit.

3. Jedite meso bez masti

Meso bez masnoća će snabdeti vaše telo proteinima i održati vas sitim duži vremenski period. Ukoliko naučite da kontrolišete glad, naučićete i da brzo gubite kilograme.

4. Zdrave opcije hrane

To znači da u kući treba da imate samo zdravu hranu koju ćete jesti. Ukoliko planirate da jedete u restoranu ili napolju, idite tamo gde znate da je hrana zdrava.

5. Smanjite kalorije

Kroz prelive za salate, majonez ili mlečne proizvode unosite dosta kalorija. Zato treba da izaberete hranu preko koje ćete uneti manje kalorija i na taj način brže smršati.

Autor: M.P.
Izvor: Super Žena
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>