Svet

Region

Danijel Redklif: Na glavi imam kosu mrtvog čoveka! (Video)

Danijel Redklif, svima i dalje poznatiji kao Hari Poter, iznenadio je javnost kada se na premijeri novog filma pojavio sa, umesto sebi svojstvenom kratkom kosom, dugim bujnim uvojcima.

Danijel Redklif: Na glavi imam kosu mrtvog čoveka! (Video)



Danijel Redklif: Nadam se da ću umreti tokom snimanja filma!
Dvadesetčetvorogodišnji glumac Danijel Redklif nije otkrio kakvo čudotvorno sredstvo od kojeg mu je kosa za svega nekoliko dana narasla do ramena, već se i on, poput mnogih njegovih koleginica, podvrgao nadogradnji kose. I dok je bujna kosa uglavnom ukras žena, Danijel je istu nadogradio kako bi dostojno odglumio Igora u novoj filmskoj adaptaciji čuvenog Frankenštajna.

Danijel, koji je odrastao tumačeći ulogu Harija Potera, izrastao je u pravog profesionalca, te je zarad uloge prihvatio i ekstenzije kose, koje potiču sa glave mrtvog čoveka!

Mladi glumac gostovao je u jednom emisiji, pa nakon što je dobio pohvale za svoju novu frizuru, on se zahvalio, te i otkrio da su to dlake sa glave mrtvaca. "Hvala vam, to je kosa mrtvog čoveka", kazao je glumac, a onda su nastavili da pipkaju glumčevu kosu, uz konstataciju da je izvanredno mekana.



Inače, snimanje novog Frankenštajna trenutno je u toku, a premijera se ne očekuje pre 2016. godine.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>