Lepota

Ljubav

Saznajte kako da vam crveni karmin potraje celu noć

Svaka devojka s vremena na vreme treba da prošeta super zavodljive crvene usne. A kako bi vam crveni ruž, kada se odlučite za njega, bio što postojaniji, prikupili smo za vas nekoliko saveta.

Saznajte kako da vam crveni karmin potraje celu noć



Sve što vam treba jesu karmin, olovka za usne i maramica, i crveni ruž, koji nikada ne izlazi iz mode, ostaće na vašim usnama celu noć.

1. Nakon nanošenja karmina (koje sledi nakon nanošenja olovke za usne), uklonite višak karmina papirnatom maramicom. Nežno poljubite maramicu ili je lagano stisnite usnama. Nakon toga, ponovno nanesite karmin. Na taj način će vaše usne delovati ujednačeno i raskošno.

2. Olovka za usne nije dobra samo za definisanje ruba usana, ona je odlična i za stvaranje podloge. Kako olovke imaju jači pigmen od ruževa, logično je da traju duže. Upravo tu karakteristiku iskoristite u svoju korist - nakon što usne oivičite, olovkom ispunite cele usne, a tek potom nanesite karmin. Samo pazite da su karmin i olovka iste nijanse.

3. Čitajte etikete na proizvodima za šminkanje. Birajte karmine s oznakom long-wearing. Oni su uglavnom postojaniji pa su odličan izbor jer neki uspevaju da odole čak i hrani i piću.

4. Na sloj karmina nanesite sjaj za usne. Sjaj će dodati blistavost, kao i punoću vašim usnama!

Autor: T.I.
Izvor: cosmopolitan.hr
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>