Ostalo

Sme�no

Hate with friends: Saznajte ko vas mrzi na Fejsbuku (Foto)

Do sada su vam se smučile aplikacije tipa: "Ko mi gleda profil?", ali sada je dostupan ceo jedan sajt posvećen samo tome da saznate ko vas mrzi na Fejsbuku, ali da mu pokažete i da vi mrzite njega.

Hate with friends: Saznajte ko vas mrzi na Fejsbuku (Foto)



U pitanju je "Hate with friends", ali pre nego što se priključite ovoj "maniji za hejtovanje" morate poslati hate him ili hate her zahtev, što bi moglo biti ekvivalent zahtevu za prijateljstvo, na pravom Fejsbuku. Samo u slučaju da onaj koga mrzite takođe pošalje zahtev vama i ispostavi se da je mržnja obostrana moći ćete da upotrebite ovu aplikaciju i raskinete Fejsbuk prijateljstvo ili da se međusobno blokirate jer se sada i zvanično mrzite.



Kada se sa svojim Fejsbuk nalogom ulogujete na sajt HateWithFriends biće vam izlistane slike vaših prijatelja, a vi ćete moći da pored njih kliknete na "hate him" ili "hate her" i to je sve što ova aplikacija zahteva.

"Hate with friends" još uvek nije postao izuzetno popularan sajt, ali će kao i svi ostali hejterski sajtovi verovatno vrlo brzo dobiti svoje korisnike i proslaviti se kao i "Hatebook", pa ćete sada umesto da tražite zajedničke prijatelje, tražiti one sa kojima možete da se zajednički mrzite.

Autor: M.P.
Foto: hatewithfriends.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>