Region

Svet

Farma 5 Edin i Jelena - Kada budemo vodili ljubav sve ćemo vas zvati da gledate!

Već danima se spekuliše da su bivši sportista Edin Škorić i njegova devojka Jelena Jovanović imali seks na Farmi nekoliko puta, a njih dvoje to uporno poriču.

Farma 5 Edin i Jelena - Kada budemo vodili ljubav sve ćemo vas zvati da gledate!



Farma 5: Jelena Jovanović - Jedva čekam seks sa Edinom kada izađemo sa Farme!
Prvo je Zorica Marković progovorila, a onda je kasnije i nekoliko puta ponovila da je čula uzdahe Jelene Jovanović i da je pobegla "glavom bez obzira kako je ne bi videli". Tokom jedne igre istine Ivan Marinković raspitivao se o događaju koji je očigledno najaktuelniji poslednjih dana pa su Edin i Jelena odlučili da jednom za svagda odgovore farmerima na to pitanje.

Jelena je demantovala da je bilo seksa među njima jer bi joj libido bio nula sa toliko farmera u sobi, ali i pred ljudima uopšte. Ivan je rekao da je razočaran, uopšte ne razmišljajući o tome da se seks ipak nije dogodio, dok je Marko Vukotić bio jako razočaran jer nije očekivao tako nešto od Edina i Jelene.

Na kraju, Jelena je rekla da su kreveti škripali jer su svi kreveti u sobi takvi, a onda je obećala i da će zvati sve farmere kada ona i Edin budu vodili ljubav van Farme, s obziro da ih sve toliko interesuje njihov odnos.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>