Svet

Region

Kim Kardašijan odgovara na optužbe da je loša majka!

Javnost jedva čeka da nešto zameri starleti Kim Kardašijan. Nakon prozivki na račun toga što se tokom trudnoće ugojila, sada je rijaliti zvezda na tapetu jer je navodno loša majka.

Kim Kardašijan odgovara na optužbe da je loša majka!



Najpoznatija rijaliti mama na svetu, Kim Kardašijan, na udaru je optužbi da se i nije baš pokazala kao najbrižnija mama na svetu, Navodno, starleta se šetka sa svojim verenikom Kanje Vestom, prati ga na turnejama, promoviše svoje odevne kombinacije, dok u međuvremenu petomesečnu Nort čuvaju i paze dadilje. Odnosno, bar su "dušebrižnici" uvereni da je tako.

Kim se trudila da s vremana na vreme na društvenim mrežama objavi i i kako vreme provodi sa malom Nort, pa je tako tvitovala "Danas smo prvi put vodili našu bebu na plivanje. Mnogo joj se dopalo!"

Ipak, takvi tvitovi i statusi nisu bili dovoljni da umire "savest javnosti", pa su kritike postajale sve učestalije. Naposletku, Kim je morala i direktno da odgovori. "To što ne tvitujem i ne objavljujem slike svoje bebe ne znači da ja s njom ne provodim 24 sata dnevno?! Mi kačimo na društvene mreže ono što mi hoćemo. Da li je možda glupo što idem svuda sa svojim verenikom i kačim slike? Kada beba ode na spavanje, roditeljima je dozvoljeno da rade i podržavaju jedno drugo, a možda i da se zabave", napisala je Kim Kardašijan.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>