Region

Svet

Farma 5: Jelena Jovanović i Edin Škorić isfolirali svađu?!

Svađa Edina Škorića i Jelene Jovanović zbog Marijane Leontijević bila je centralna tema prethodnih dana, a najnovija dešavanja ukazuju na to da je ovaj par svađu možda čak i isfolirao kako bi im skočio rejting?!

Farma 5: Jelena Jovanović i Edin Škorić isfolirali svađu?!



Farmeri već danima govore kako Jelena Jovanović i Edin Škorić i  nisu u pravoj ljubavi, te da je čitav njihov odnos, kao i razmirice, samo gluma kako bi bili u centru pažnje i skočio im rejting. Da to možda i jeste tako, pokazuje noviji razgovor ovog para, kada je Edin svojoj devojci kazao da je najveći šoumen na imanju, i da bi zbog toga trebalo da pobedi.

"Kakav si ti šoumen! Jedva čekam kraj rijalitija kada budeš pobedila, pa da posle možemo na miru da se ispričamo", rekao je bivši odbojkaš pevačici, na šta se ona smejala.

Da li se to Edin samo šalio, ili je njihova dramatična epizoda zaista bila samo odglumljena kako bi pažnju skrenuli na sebe, preostaje da se (možda) vidi. Inače, da je Jelena Jovanović ušla na Farmu sa jasnom idejom da je sve to igra, pokazuje i njen odnos sa bivšim farmerom Aleksandrom Marinkovićem Japom, koji je po izlasku sa imanja priznao da je u dogovoru sa Jelenom glumio njenog bivšeg dečka.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>