Region

Svet

Farma 5: Jelena Jovanović - Neću da ustanem iz kreveta, jer me je sramota! (Video)

Jelenu Jovanović jako su pogodili komentari farmera po pitanju odnosa nje i Edina, kao i cela situacija oko Edinovog odlaska sa Marijanom u hotel.

Farma 5: Jelena Jovanović - Neću da ustanem iz kreveta, jer me je sramota! (Video)



Farma 5: Farmeri napali Edina i Jelenu! Zorica - Samo hoćete da skrenete pažnju na sebe! (Video)
Jelena Jovanović zavukla se u krevet, te joj se nimalo nije ustajalo. Nju je pokušavao da umiri Edin Škorić, ali je Jelena ostajala pri tome da, kako je rekla, ne želi da ustaje jer joj je neprijatno. "Sramota me je", kazala je pevačica.

"Nismo više drugarice, i s njom više neću da pričam... Već vidim scenario kako ti sa njom nešto pričaš, a meni ne bude pravo, i onda ispadne da sam ljubomorna", požalila se Jelena, na šta joj je Edin odgovorio da je razume, i da će joj dokazati da su njih dvoje njemu najbitniji. "Mene niko od njih ne zanima", kazao joj je on.

Potom se Jelena dotakla verovatno Žareta, pošto je upravo on poslao Marijanu i Edina u hotel. "Mislim da kad ti je on rekao da ti je ovim napravio marketing, i da ti sprema marketing, da je trebalo da ustaneš i da kažeš da ti to ne treba", opet je prekorela ona Edina, a on se složio sa njom.

"Ja kad tebe vidim da se sekiraš, meni nije dobro", govorio je Edin, a pomenuo i sledeće: "Da li misliš da neke tvoje reakcije imaju veze sa tim?!" Potom je Jelena nešto prošaptala, pa je Edin zaćutao, te su nastavili da pričaju više "u šiframa". Jovanovićeva je kazala da naravno da je "to opterećuje, pošto ne zna šta će biti", te je vrlo moguće da su njih dvoje pominjali to što navodno Jeleni menstruacija kasni već par dana, pa brige o mogućoj trudnoći postaju realne.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>