Region

Svet

Farma 5: Edin Škorić zabrinut zbog glasova, Tuta imao samo dva procenta manje kada je izbačen!

Edin Škorić već je proglašen od strane mnogih učesnika Farme kao pravi taktičar i iskusni rijaliti igrač, a njegov odlazak sa Marijanom Leontijević u hotel dodatno je uzdrmao imidž požrtvovanog dečka Jelene Jovanović.

Farma 5: Edin Škorić zabrinut zbog glasova, Tuta imao samo dva procenta manje kada je izbačen!



Farma 5: Edin Škorić najveći folirant?!
Zorica Marković, Jelena Golubović, Ivan Marinković, Žare Berber i ostali fameri koji se bave tuđim vezama, zaključili su kako Edin koristi Jelenu Jovanović da bi što duže ostao u šou i skupio više glasova. Oni su zajednički zaključili da je bivši sportista pravi folirant i iskusni igrač, a on se nedavno posvađao sa Jelenom Jovanović što mu je dodatno spustilo rejting.

Farma 5: Jelena Jovanović - Trudna sam! Edin: Glumiš, kao nevina si! Najjači si igrač ovde!
Kada je Edin čuo da je imao za samo 2% više glasova od Aleksandra Marinkovića Tute koji je izbačen prošle nedelje, ozbiljno se zabrinuo za svoju sudbinu na Farmi 5. Tako je Edin tokom igre istine pokušavao na sve moguće načine obezvredi 97% glasova koje je imao Marko Vukotić kada se sa Mis Svetlnom našao u duelu.

Škorić je naglašavao kako se procenti menjaju iz nedelje u nedelju i da bi Marko sigurno imao manje glasova, da je sa njim u duelu bio neko od jačih farmera, a ne Mis Svetlana. Sem toga, više puta pokušao je da se bavi favoritima i time ko će na kraju pobediti, a kada je završio sa prozivanjem Marka Vukotića prešao je na Romanu Panić. Međutim, ni pevačica njemu nije ostala dužna, pa se i ona priključila mnogim farmerima i rekla mu da je folirant i da je potpuno neiskren.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>