Svet

Region

Gramziva: Kim Kardašijan navodnim humanitarnim akcijama punila sopstvene džepove!

Kim Kardašijan opet se našla u žiži javnosti, i to ne zbog pompezne prosidbe, dijamantskog prstena, ili pak svoje zadnjice. Ovog puta, krajnje negativni publicitet rijaliti zvezda "zaradila" je na konto svojih "lažnih" humanitarnih pretenzija.

Gramziva: Kim Kardašijan navodnim humanitarnim akcijama punila sopstvene džepove!



Naime, Kim Kardašijan se pridružila masi slavnih ličnosti koje su se humanitarnim akcijama udružile ne bi li sakupile pomoć za žrtve razornog tajfuna na Filipinima. Tako je i starleta dala svoju luksuznu garderobu na aukciju, te je prihod trebalo da ide za pomenuti humanitarni cilj.

Međutim, ubrzo je otkriveno da je rijaliti zvezda koja godišnje zarađuje desetinu miliona dolara, namerila da od prihoda od prodaje u humanitarne svrhe da samo 10 posto!

Naime, Kim je na svom Tviter nalogu postovala  da će na aukciju postaviti svoju skupu i brendiranu garderobu, te da će prihod ići nastradalima od tajfuna na Filipinima. U "paketu" njene robe našli su se i brendovi visoke mode, te su fanovi Kardašijanove pohrlili da licitiraju inače preskupe krpice. Potom, oni malo agilniji kupci nisu kliktali samo na "licitiraj" dugme, već su stranicu sa ponudama i malo detaljnije pregledali, te uočili i napomenu da će samo 10% od prihoda ići žrtvama tajfuna, a ostatak, očito, u starletin džep.

To je naravno razjarilo i starletine fanove i kompletnu javnost, koji su zaključili da se ovim Kim kardašijan pokazala kao pohlepna i škrta.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>