Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović - Lepi Mića je izbačen zbog mene! Zorica - Ne davi! (Video)

Jelena Golubović se zamislila nad sobom otkad je Lepi Mića izbačen, te ne krije da je grize savest zbog toga, a svoju nelagodu podelila je sa Zoricom Marković.

Farma 5: Jelena Golubović - Lepi Mića je izbačen zbog mene! Zorica - Ne davi! (Video)



Jelenu Golubović grize savest što je Lepi Mića izbačen! Naime, rediteljka je dugo razmišljala, pa rešila da svoj osećaj krivice podeli sa Zoricom Marković. Ona je folkerki kazala da joj je Vajs nakon Mićinog izbacivanja rekao da "niko ne ume tako da izvede nekoga iz takta, kako to ona zna". Nju su te reči navodno pogodile, pa se zamislila nad sobom i počela da sumnja da je ona isprovocirala Lepog Miću, i da je zbog toga on odreagovao rečima zbog kojih je izbačen.

Zorica baš i nije bila pričljiva, pa nije ni želela da se upušta u analizu ko je tu kriv. Ali, Jelena nije odustajala, pa ju je direktno pitala "Da li i tebe grize savest?", na šta se Markovićeva zapanjila i odmah negirala da je ne grize niti zna zbog čega bi trebalo da je grize savest. "Pa ipak smo nas dve njega stalno bockale", rekla joj je Jelena Golubović.

"Ti si vrtela par reči u krug koje su njega nervirale, ali ono što je on tebi izgovorio ja u životu nisam čula", kategorično je uzvratila Zorica i naglasila još jednom da se ne oseća krivom zbog kolege Miće. Naposletku, folkerka se zamorila od slušanja Golubovićeve, te se udaljila, sela do Romane i prokomentarisala "Udavi me žena!"



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>