Region

Svet

Farma 5: Ekrem prozvao Jelenu Jovanović - Misliš li ti da se udaneš za Edina, ili samo da ga iskoristiš?! (Video)

Ekremu Jevriću sinoć se ukazala prilika da malo preispituje farmere, a njemu su naročito zanimljivi bili Edin Škorić i Jelena Jovanović.

Farma 5: Ekrem prozvao Jelenu Jovanović - Misliš li ti da se udaneš za Edina, ili samo da ga iskoristiš?! (Video)



Naime, Ekrem je najpre Edina upitao "na osnovu čega je on došao na Farmu". Bivši odbojkaš ovo nije shvatio kao provokaciju ili uvredu, već je u šaljivom tonu odgovorio: "Ja sam ti, Ekreme, otišao na TV Pink, pokucao, i rekao da hoću da idem na Farmu, jer sam čuo da tamo ima dobrih ženski, pa rekoh da uhvatim i ja jednu! I, evo, uspeo sam da nađem žensku!"

"Znači, ti si ovde došao da nešto privatiš", zadovoljno je konstatovao Ekrem Jevrić, a potom "prozvao" Jelenu Jovanović i upitao je da li ona misli ozbiljno sa Edinom, hoće li da se "udane ili oženi", ili samo da ga iskoristi, pa kad izađu sa Farme da bude "good bye Charlie". Ni Jelena nije mogla da se ne nasmeje Ekremovoj ljubopitljivosti, te je naposletku kazala da bi se ona "oženila". Jutjub zvezda je bio zadovoljan odgovorom, uz jednu opasku: "Bićeš malo kratka ženska, jer je on visok, ali nema veze!"



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>