Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ko je ko u sledećoj epizodi, a ko trenutno vodi na tabeli!

Svaka subota donese obilje zabave i smeha, jer tada nastupaju VIP imitatori u šouu "Tvoje lice zvuči poznato"!

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ko je ko u sledećoj epizodi, a ko trenutno vodi na tabeli!



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Aleksa Jelić navikao na štikle - Osećao sam se kao u kućnim papučama! (Foto)
Bez obzira da li muškarca zadese štikle, ženu brkovi, ili im pak nos poraste, VIP imitatori iz emisije u emisiju šou programa "Tvoje lice zvuči poznato", odlično se snađu u svačijoj koži. Pa i onda kad se ne snađu baš najbolje, opet nam izmame osmeh na lice.

Stoga, ne propustite ni sledeću subotu, jer ćemo opet gledati sjajne transformacije. I u sledećoj epizodi imaćemo duet, i to verovatno potpuno vrcav i živ, s obzirom da će Aleksa Jelić i Skaj Vikler izvesti Mulen ruž. Tamara Dragičević izvešću numeru iz "Doma za vešanje", Ederlezi, Ana Kokić će biti Lorin, a Sara Jovanović Bebi Dol. Glumac Boris Milivojević zapevaće kao Toni Cetinski, Goca Tržan kao Marina Perazić, dok će se Željko Šašić uvući u kože Alena Ademovića. Promenu pola videćemo kod Kneza, koji će opet stati na štikle, ali ovog puta kao Barbara Strejsend, i kod Super Sneki, koja će na sceni izvesti "Električni orgazam".

Ivan Ivanović - Sara Jovanović je širila noge iznad naših glava! Sarini navijači - Ivane, crkni! (Foto)
Inače, što se tiče trenutnog bodovnog stanja takmičara, posle šeste epizode na vrhu tabele je jako tesno. Elem, prvo mesto dele Ana Kokić i Aleksa Jelić sa po 206 poena, za petama im je Knez sa 205 poena, a njemu opet za vrat diše Željko Šašić sa 204 boda. Najmanje poena ima, za sada, Sara Jovanović, ukupno 163, a 3 poena više od nje ima Tamara Dragičević.

Autor: T.I.
Foto: prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>