Region

Svet

Čupo Kalač hteo da se baci sa Brankovog mosta jer mu nisu dali da vidi Jelenu?!

Čupo Kalač, koji je spremio darove za svoju dragu Jelenu Golubović, te hteo da je zaprosi, silno se razočarao kad mu Produkcija nije dozvolila da se vrati na imanje. Toliko, da je čak hteo i da skoči sa Brankovog mosta.

Čupo Kalač hteo da se baci sa Brankovog mosta jer mu nisu dali da vidi Jelenu?!



Čupo Kalač doneo poklone u Beograd: Molio sam Pink da me puste kod Jelene, ali nisu mi dozvolili! (Foto)
Naime, razočaran što ne može ponovo da uđe na imanje u Lisoviću kako bi isprosio Jelenu Golubović, Čupo Kalač je u sredu uveče rešio da skoči sa Brankovog mosta. Ipak, čelnici "Pink" televizije sprečili su ga da tu suludu ideju sprevede u delo, a o svemu je obaveštena i policija.

"Imali smo velikih problema s Čupom, koji je uporno pokušavao da nas ubedi da treba da se vrati na Farmu", izjavio je za "Telegraf" jedan od producenata ovog rijalitija. "Nakon više pretnji da će se ubiti ako mu to ne omogućimo, najavio je da se sprema da skoči sa mosta. Tada smo shvatili da je vrag odneo šalu i rešili smo da čitavu stvar prijavimo nadležnim organima", priča izvor.

U izjavi za "Naše novine" Čupo Kalač je kazao da nije imao nameru da se ubije, jer je on inače i ranije skakao sa mosta, već je tim činom samo hteo da pokaže kolika je njegova ljubav prema Golubovićevoj.

"Jelena mi mnogo nedostaje, hteo sam da je iznenadim i zaprosim na imanju. Ne radim ovo zbog marketinga, već zato što je volim. Čitav dan sam molio producente da mi dozvole da uđem, ali su mi oni rekli da ne mogu da naprave ustupak, jer bi onda i drugi izbačeni farmeri tražili da uđu. Za njenu ljubav sam odlučio da skočim s Brankovog mosta, ali je to neko javio ljudima sa "Pinka" i oni su me nagovorili da odustanem od toga ", kaže Kalač i ponavlja da se skokom sa mosta ne bi ubio jer u tome već ima iskustva, ali pošto je ovde strani državljanin, policija bi ga uhapsila.

Autor: T.I.
Izvor: telegraf.rs
Foto:

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>