Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović - Ne smem da kažem šta sam poslednje gledala u pozorištu! Neko će mi ukrasti ideju!

Jelana Golubović oduvek je ponosna na svoje obrazovanje, a Žarko Berber iz Makedonije odlučio je da provocira Jelenu na temu njenih diploma i posla u pozorištu, ali i toga koliko je poznata.

Farma 5: Jelena Golubović - Ne smem da kažem šta sam poslednje gledala u pozorištu! Neko će mi ukrasti ideju!



Naime, makedonski voditelj rekao je Jeleni da se o njoj ništa ne zna pre nego što je ušla na Farmu, kao i da je jedina stvar koja se pojavljuje u medijima njena svađa sa Vendi koja se dogodila pre mnogo godina.

Međutim, Golubovićeva je objasnila kako farmeri nemaju interesovanja u životu koja bi ih odvela do Jelene i zato niko ne zna ko je ona. Kako bi dokazala svoju tvrdnju Jelena je pitala Šekija Turkovića kada je on poslednji put bio u pozorištu, a pevač je rekao da je to bilo pre mnogo godina, dok je još išao u školu.

Zadovoljnu Jelenu voditelj nije prestao da provocira, pa ga je interesovalo kada je Jelena poslednji put bila u pozorištu. Ona mu je objasnila da tamo radi, a onda ga je zanimalo koje su tri predstave koje je poslednje odgledala.

"Ja sam poslednje tri predstave gledala u Ukrajini i nisu na našem jeziku. Hoću da ih prevedem i neću da mi neko ukrade ideju, zato ne mogu da ti kažem imena te tri predstave", odgovorila je Jelena, a Žare se samo nasmejao na ovakav odgovor.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>