Region

Svet

X Factor Adria: U sledećoj epizodi Luisova ćerka - Tata bi bio ponosan na mene!

U večerašnjoj epizodi muzičkog takmičenja "X Factor Adria" imaćemo priliku da vidimo i ćerku legendarnog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa, Maju Novaković.

X Factor Adria: U sledećoj epizodi Luisova ćerka - Tata bi bio ponosan na mene!



Već je potvrđeno da će u muzičkom talent šou programu "X Factor Adria" sreću okušati i deca poznatih, te pored najavljene ćerke Đolete i Slađe Đogani, Marinele, potvrđeno je da će u večerašnjoj epizodi svoje pevačko umeće predstaviti i Maja Novaković, ćerka tragično nastradalog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa. Ona se na takmičenje prijavila kako bi se predstavila široj publici.

"Ovo je najozbiljniji muzički šou program koji je došao u našu zemlju. Suprug Đorđe me je nagovorio da se prijavim. Plašila sam se da krenem u samostalnu karijeru jer nisam želela da moja porodica i privatan život trpe. Sad je sve drugačije, spremna sam i imam apsolutnu podršku porodice", kaže Maja. Luisova tridesetogodišnja ćerka, koju je dobio u drugom braku, na audiciji je izvela "Tužnu pesmu" Nevernih beba.

"Luis je non-stop sa mnom. Obožavam Neverne bebe, a pesmu sam odabrala jer sam proživela sve ono što je opevano u njoj. Važno je da sam učestvovala. Moj život je muzika. Tata bi bio ponosan na mene i znam da bi podržao moju odluku da nastavim njegovim putem", zaključuje Stojanovićeva.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir/Zorana Jevtić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>