Region

Svet

Farma 5: Žarko Berber - Ne budi razvratna! Jelena Golubović - Ali ja nemam sigurnu vezu sa Čupom!

Novi farmer Žare Berber se na imanju u Lisoviću odmah opustio, te se ne libi da Jelenu Golubović počasti masažom, ali i savetom.

Farma 5: Žarko Berber - Ne budi razvratna! Jelena Golubović - Ali ja nemam sigurnu vezu sa Čupom!



Jelena Golubović je sinoć zamolila novog farmera Žareta Berbera da joj pomogne oko pisanja nove predstave, pa je na njega navalila gomilom pitanja. A makedonski voditelj uzvratio joj je tako što je na nju navalio rukama: masirao ju je! Naime, on je kazao da je primetio kako je rediteljka preiše napeta, pa hoće da je opusti masažom leđa.

Međutim, posle izvesnog vremena njegovu masažu prekinuli su Sloba i Marijana, koji su se pridružili razgovoru. To se Jeleni nije dopalo, pa je Žareta direktno pitala zašto je prekinuo masažu. On joj je odgovorio da je za danas dosta, i da ne treba preterivati jer je ona ipak zauzeta žena, misleći na Čupu Kalača.

Golubovićeva, koja je inače patila zbog Čupovog izlaska sa imanja, kazala je da ona zapravo i nema nikakvu sigurnu vezu, jer ne može da zna šta Čupo radi napolju dok je ona ovde. "Ali to ne znači da treba da budeš razvratna dok si unutra i dok se ne vidite", odgovorio joj je Žare, te nije vraćao svoje ruke na Jelenina ramena, iako se ona trudila da ga ubedi da masaža nije razvrat.

Inače, Žare tek što je ušao na imanje, a već se odlično snalazi, pa tako i u obavljanju svog tajnog zadatka da širi dezinformacije. Između ostalog, Edinu Škoriću saopštio je lažnu vest da je devojka Ognjena Kajganića, odbojkašica Ivana Đerisilo, trudna i da je u 4. mesecu trudnoće.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>