Region

Svet

Farma 5: Džidža Stojković - Bilo mi je neprijatno što je Miki zaljubljen u mene!

Sinoć je, u konkurenciji sa Aleksandrom Marinkovićem Tutom, imanje napustila Aleksandra Džidža Stojković usled manjeg broja glasova publike.

Farma 5: Džidža Stojković - Bilo mi je neprijatno što je Miki zaljubljen u mene!



Osvrćući se na svoj 70-odnevni boravak na Farmi, Džidža Stojković je kazala da je njen boravak na imanju u Lisoviću obeležio Miki Đuričić. "Svakako ću se videti sa Mikijem! S njim sam provodila dosta vremena, pričali smoo svemu, smejali se zajedno... jednostavno, prijalo mi je njegovo društvo", kazala je Džidža, i dodala: "Kada mi je rekao da je zaljubljen u mene, bilo mi je neprijatno, jer ja nisam u fazonu da se muvam sa nekim na Farmi."

Ona je još kazala da je imala dobar odnos sa Lepim Mićom. "Dosta sam pričala sa njim, pokušavala da ga smirim, da mu skrenem pažnju da ne psuje toliko... Ali, on mi je rekao "Pusti me, to je moj način pražnjenja, bolje to nego da udarim nekog", i ja sam ga razumela i poštujem to", rekla je Džidža.

Takođe, dotakla se i odnosa Ivana i Sare. "Ivan je definitivno zaljubljen u nju, a ona u Akija. Međutim, njoj prija ta Ivanova pažnja.. to što je uvek oko nje, prinosi šta treba, donosi vodu... Ja sam joj rekla da ukoliko stvarno voli Akija, onda mora da prekine svaki kontakt sa Ivanom. Međutim, ona nastavlja njega nonstop da doziva! Jednostavno, mora da sedne sama sa sobom i razbistri u svojoj glavi šta joj je činiti", zaključila je Džidža.

Ona je još dodala da je srećna što je izašla sa Farme, jer joj je postalo dosadno i monotono.

Autor: T.I.
Foto: Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>