Region

Svet

Čupo Kalač zakazao svadbu u Sarajevu: Oženiću Jelenu u januaru!

U želji da Jeleni Golubović dokaže da su njegove namere ozbiljne, Čupo Kalač zakazao je svadbu, koja će se održati čim njegova draga izađe sa farme.

Čupo Kalač zakazao svadbu u Sarajevu: Oženiću Jelenu u januaru!



Čupo Kalač progovorio o detaljima: Jelenu sam napio, pa je odveo na seks!
Naime, on je u Sarajevu u elitnom hotelu "Holivud" već rezervisao termin početkom januara jer je ubeđen da će njegova buduća supruga biti do kraja u rijalitiju, saznaje "Alo" od dobro obaveštenog izvora.

"Kada je izbačen sa farme, Kalač je shvatio koliko voli Jelenu i kako više ne može nijednog trenutka da provede bez nje", kaže izvor. "Iako je isplanirao da je javno zaprosi, to se nije dogodilo, ali budući da je siguran u njihovu ljubav, Čupo je tokom svog boravka u Sarajevu već rezervisao termin za svadbu. O tome je obavestio i rediteljkinu porodicu, koja je budućeg zeta zdušno podržala. S obzirom na to da je ljubav obostrana, nema sumnje da će ova svadba odjeknuti širom regiona."

Čupo je potvrdio da je zakazao svadbu u Sarajevu i da tamo planira da se oženi Jelenom Golubović: "Tačno je da sam rezervisao hotel u Sarajevu i da ću da se oženim Jelenom. Zbog toga putujem u Švedsku, u Geteborg, kako bih tamo završio još neke stvari u vezi sa svadbom", rekao je Kalač za "Alo".

Čupo Kalač: Žao mi je što sam Jeleni dao pismo, a još više što joj nisam dao prsten!
Podsećanja radi, bivši učesnik Farme 5 Čupo Kalač trebalo je da zaprosi Jelenu na svoj rođendan, 13. novembra, ali je zbog prenošenja informacija iz spoljnog sveta diskvalifikovan. Kada ga je publika vratila u baražu, Čupo je Jeleni darivao prsten, ali veridba nije javno pala jer je napustio imanje u Lisoviću.

Inače, zanimljiv podatak u vezi s ljubavlju koja bi trebalo da bude krunisana brakom je da nije prva u rijalitiju. Mnogi su se upoznali, zavoleli i venčali, a najsvežiji primer su Danijel Alibabić i Jovana Nikolić, učesnici Farme 4.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>