Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Saznajte u koga će se VIP imitatori transformisati sledeće subote!

Muzički šou "Tvoje lice zvuči poznato" sinoć je još jednom pokazao da se takmičari sjajno snalaze u tuđoj koži, pa ne sumnjamo da će tako biti i u narednoj epizodi.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Saznajte u koga će se VIP imitatori transformisati sledeće subote!



Gledaocima su svakako najinteresantnije imitacije koje uključuju promenu pola, a među njima najsmešnije svakako situacije kada mušjarci stave perike na glave, a noge na štikle! Na žalost, u sledećoj epizodi takvih situacija neće biti previše, jer jedini muškarac koji će morati da prođe kroz proces promene pola, jeste Skaj Vikler koji će se transformisati u evrovizijsku pobednicu Mariju Šerifović.

Ali, zato će dve naše dame postati muškarci! Sreću nisu imale Ana Kokić, koja će morati da se ubaci u kožu Eltona Džona, i Goca Tržan koja će, verovatno sa kapom na glavi, imitirati Sašu Lošića.

Ostali takmičari ostaju pro svojim polovima. Tamara Dragičević biće Jelena Rozga, Super Sneki će nam dočarati Madonu, a Sara Jovanović Aleksandru Radović.

Boris Milivojević naći će se u koži kralja folka Halida Bešlića, a Aleksa Jelić biće kralj balada Vlado Georgiev. Stari dobri rokenrol na sceni će izvesti Knez i Željko Šašić, te će Knez otelotvoriti legendarnog frontmena grupe Kvin, Fredija Merkjurija, a sinoćni pobednik će morati da nabaci dugu plavu kosu, jer će on biti Aksl Rouz.

Autor: T.I.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>