Region

Svet

Suzana Mančić vozila 200 na sat

Voditeljka Suzana Mančić, zahvaljujući svom vereniku Simeonu izbegla je plaćanje novčane kazne i oduzimanje vozačke dozvole na dva meseca zbog prebrze voženje na autoputu.

Suzana Mančić vozila 200 na sat



Naime, Suzi je po povratku iz Grčke svojoj najboljoj drugarici pokazivala koliko joj je moćan novi automobil, pa je umesto dozvoljenih 120 km/h, stisnula gas i vozila čak 200.

"Krenula ja sa prijateljicom iz Grčke u Beograd i sve je bilo u redu dok me nije poneo dobar i kvalitetan put, kao i želja da isprobam mogućnosti mog novog automobila. Vozila sam baš brzo, oko 200 na sat! Taman kad sam rekla prijateljici da ću ipak malo da usporim, zaustavila me je policija. Odmah su mi rekli da je za takav prekršaj zaprećena kazna oduzimanja dozvole na dva meseca, kao i novčana od 350 evra. Već sam bila na ivici suza. Ipak, 350 evra nije malo, a i bez dozvole da budem tako dug period, mnogo je. Kad sam u videla Simin broj na displeju, sunce me je ogrejalo. Rekla sam mu šta me je snašlo, pa je uspeo da reaguje, tako da sam prošla s nekom minimalnom novčanom kaznom, koju sam platila čim sam stigla u Beograd" - rekla je Suzana.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>