Ostalo

Sme�no

Amerikanke proslavile dan toplesa (Video)

Juče je u Americi proslavljen dan toplesa, taj dan amerikanke u znak borbe za ravnopravnost polova celom svetu pokazuju svoje gole grudi. Američka organizacija "Go Topless" već godinama organizuje parade za ravnopravnost polova širom Amerike. Na svojim stranicama navode kako "žene imaju jednako konstituciono pravo u javnosti biti obnaženih grudi kao i muškarci".

Amerikanke proslavile dan toplesa (Video)



"Slušanje razuma umesto hormona vodi ka mirnom društvu punom poštovanja, slobode i lepote".

"Sve dok je muškarcima toples dozvoljen, prema ustavu isto pravo treba imati i svaka žena, ili i muškarci trebaju biti prisiljeni da nose nešto na svojim grudima", navode osnivači organizacije i dodaju: "Pomažemo ženama da pokažu svoje grudi kao plemeniti i prirodan deo svog tela, kog ne treba da se stide pred javnošću, jednako kao što se ne stide svojih ruku, nogu ili stopala".

"Muškarcima pomažemo da razdvojei golotinju od seksualnosti. Kad vide toples, moraju da nauče da se kontrolišu jednako kao što se kontrolšu kad vide ženu u mini suknji ili dubokom dekolteu. Slušanje razuma umesto hormona vodi ka mirnom društvu punom poštovanja, slobode i lepote", poručuju iz spomenute organizacije.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>