Ostalo

Sme�no

Nije ni sanjala da će odlaskom na bolovanje postati bogatija za 50.000 dolara!

Žena iz Kanzasa bogatija je za 50.000 dolara nakon što je odlučila kupiti listiće za lutriju kako bi sebe bar malo razveselila tokom bolovanja. Usledili su šok i neverica, pa je zvala sve da pogledaju dobitni tiket.

Nije ni sanjala da će odlaskom na bolovanje postati bogatija za 50.000 dolara!



Luisa Douling rekla je zvaničnicima Lutrije Kanzas da se probudila u petak ujutro i osećala se bolesna i da je odgodila taj dan posao, te da je potom rešila da se malo zabavi, prenose američki mediji.

- Nakon što sam kupila tikete, otišla sam kući da odigram, izjavila je Douling.

Izjavila je da je, grebajući jedan listić, primetila pet crvenih reči.

- Shvatila sam da mi treba jedno slovo i da je to slovo ‘P’, kako bi kompletirala šestu crvenu reč. Kada sam grebala zadnje slovo, bilo je ‘P’. Nisam mogla verovati. Odmah sam se počela osećati bolje taj dan - dodala je Douling.

Šest crvenih reči donelo joj je dobitak od 50.000 dolara.

- Kada sam dva puta proveravala listić, primjetila sam da poštar dolazi na vrata kuće i zamolila ga može li mi pogledati listić. On je utvrdio da je reč o dobitnom listiću. Ipak nisam još uvek mogla verovati, rekla je Douling.

Pre nego što je pozvala Lutriju Kanzas kako bi potvrdila listiće, još pet osoba je zvala da pogledaju.

- Plašila sam se da nisam ipak pogrešila. Osećala sam veliku olakšicu kada su mi iz Lutrije Kanzas potvrdili dobitak, dodala je srećna žena.

Douling je rekla da će novac iskoristiti za objavu svog ljubavnog romana, kao i da plati račune i da napravi garažu ispred kuće.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Pink.rs

Povezane vesti:


>