Region

Svet

Milan Popović sa sinom u šetnji (Foto)

Milan Popović svaki trenutak koji mu se omogući da provede sa svojim sinom nastoji da maksimalno iskoristi, te je u Zagrebu, dok mu arhitekte opremaju kuću za malog Aleksandra, sa svojim sinom prošetao ulicama.

Milan Popović sa sinom u šetnji (Foto)



Nakon što su medije preplavile informacije da Popović kupuje kuću u Zagrebu kako bi viđao sina dok se sa Severinom Vučković spori oko starateljstva, iz PR službe "kralja bakra" stigle su potvrde da je za sada samo iznajmio kuću.

"Koliko često će se viđati sin i otac, zavisi od odluke nadležnog suda. Popović je dugoročno unajmio kuću s velikim dvorištem u Zagrebu u koju sledeće sedmice dolaze arhitekte. Počinje opremanje enterijera i igrališta za malog Aleksandra u dvorištu. Kuća se oprema zbog Popovićeve želje da njegov sin ne boravi u hotelu u danima kad mu je odobreno da vidi sina, već da ima maksimalne uslove za boravak i igru", rekla je Tatjana Vojtehovski, portparolka Milana Popovića.



Popović je, tokom prvog vikenda koji je u Zagrebu proveo sa svojim sinom, u pratnji advokata došao po malog Aleksandra, te su tata i sin prošetali zagrebačkim ulicama, što naravno marljivi paparaci nisu propustili.

Autor: T.I.
Izvor: vecernji.hr
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>