Region

Svet

Farma 5: Ivan Marinković još uvek zaljubljen u Saru, manekenka ga ne primećuje!

Bivši suprug Goce Tržan ušao je na Farmu kao i svaki drugi farmer, ali se među prvima zaljubio i upustio u romansu sa Sarom Trajanović.

Farma 5: Ivan Marinković još uvek zaljubljen u Saru, manekenka ga ne primećuje!



Međutim, 22-godišnja manekenka lako ga je obrlatila i bez imalo muke "vrtela oko malog prsta" dok joj je to odgovaralo. Tako su se Sara i Ivan ljubili, grlili, radili svašta zajedno, dok se jedne noći nije pojavio Aki Marković.

Još uvek u dobrim odnosima sa Ivanom, Sara je izašla napolje i ljubila se sa Akijem, pa se pevač pridružio farmerima kao jedan od takmičara i sada je u vezi sa Sarom. Spava sa njom u krevetu, a postoji mogućnost da je došlo i do seksa.

Ivan Marinković dobro je podneo celu situaciju. Prvu i poslednju ljubomornu scenu napravio je one noći kad je Aki prvi put bio na Farmi, jer je bio šokiran Sarinim ponašanjem, ali je od tada potpuno ignorisao sve što se dešava. Sara, pak, nije propustila nijednu priliku da "spusi" Ivana i nametne kako joj se on nikada i nije dopadao.

Sinoć je u intervjuu pred kamerama Marinković komentarisao šta se događa sa Sarom. Rekao je da ne može da veruje kako je devojka od 22 godine imala nešto sa njim, a onda tako lako prešla na drugog. To mu još uvek nije jasno, a i ranije je priznao da ga Sara privlači baš zato što sa njom nikada ne zna na čemu. I sinoć je dodao da je još uvek zaljubljen u nju i da mu se dopada, ali da ne želi da se meša između nje i Akija, kao i da nikada ne bi pravio neku scenu jer mu godine to ne dozvoljavaju.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>