Svet

Region

Džastina Bibera mrzi i da hoda, telohranitelji ga nosili na ramenima! (Foto)

Tinejdžerska zvezda Džastin Biber sve više biva kritikovan zbog svog nezrelog ponašanja, a najnovija vest tiče se njegove bahatosti: Biber je svojim telohraniteljima naredio da ga nose preko Kineskog zida!

Džastina Bibera mrzi i da hoda, telohranitelji ga nosili na ramenima! (Foto)



Devetnaestogodišnji pevač je ovih dana zbog ugovorenih nastupa posetio Kinu, pa kao svaki normalni turista poželeo je da vidi i jedno od sedam svetkih čuda - Kineski zid. Ali, ono što nije bilo normalno u njegovom turističkom proputovanju jeste to što zvezda izgleda nije htela da zamara svoje noge, te su telohranitelji morali da ga nose, i to na ramenima. To je naravno uslikao jedan od posetilaca ove istorijske atrakcije, te je i fotografija bahate zvezde osvanula na Tviteru.

Izgleda da je ego Bibera narastao do enormnih razmera, budući da ovaj izgred, kada je pevač umislio da je potomak kakve rojalističke dinastije, nije jedini primer pevačeve bahatosti prema podređenima. Nedavno su njegovi telohranitelji takođe uslikani kako trče za ovim devetnaestogodišnjakom dok se on lagodno vozi skejtbordom po ulicama Kine.


Foto: weibo.com

Inače, u Kini će se Biber zadržati još nekoliko dana, budući da ga 5. oktobra očekuje koncert u Šangaju. Pretpostavljamo da će mu to biti dovoljno vremena da još par puta skandalizuje javnost svojim hirovima.

Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus


>