Svet

Region

Viktorija Bekam na Skajpu sa mušterijama (Foto)

Viktorija Bekam u saradnji sa kompanijom Skajp pokreće novi projekat koji će svim njenim fanovima i mušterijama omogućiti direktan uvid u svakodnevni radni proces bivše Spajsice, a sada modne dizajnerke.

Viktorija Bekam na Skajpu sa mušterijama (Foto)



Sami detalji ovog projekta još uvek nisu u potpunosti poznati, ali je Skajp objavio da će po prvi put dizajnerka i ikona stila Viktorija Bekam moći uz pomoć ove kompanije da ispriča priču o svom petogodišnjem  radu na lansiranju novog modnog brenda.

Slušba za odnose sa javnošću same Bekamove je objasnila da dizajnerka želi da brend pokaže "kroz Viktorijine oči", te da će ovaj projekat omogućiti intiman pristup svetu Viktorije Bekam kao dizajnerke. Takođe je naglašeno da nije reč o rijaliti emisiji, već naprosto načinu da se modnim entuzijastima omogući da se upoznaju sa kreatorkom i njenim kreativnim timom..

Na ovu ideju došla je sama dizajnerka, koja je, dok je živela u Los Anđelesu sa svojim mužem fudbalerom Dejvidom Bekamom, svakodnevno tokom pet godina koristila Skajp kako bi bila u kontaktu sa svojim timom u Londonu. Ideja je da se svim modnim entuzijastima da mogućnost da se povežu direktno sa Viktorijom i njenim timom, mada je još uvek nejasno kako će se ta ideja logistički sprovesti u delo.


Foto: Twitter

Iako projekat još uvek nije u potpunosti jasan, već je digao dosta prašine i probudio znatiželju kod svih onih koji jedva čekaju da vide kako će se dama sa "zaleđenim izrazom lica" snaći u ovoj interaktivnoj ulozi.

Autor: M.P.
Foto: Redferns

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>