Region

Svet

Majka Jelene Golubović: Moja ćerka će nastaviti da se igra sa farmerima

Sinoć se odigrao duel između Jelene Golubović i Vanje Mijatović povodom izbacivanja sa Farme 5, a u studiju su se našli njihovi roditelji, odnosno Jelenina majka i Vanjin otac.

Majka Jelene Golubović: Moja ćerka će nastaviti da se igra sa farmerima



Aleksandra Jeftanović je razgovarala sa njima, a posebno joj je bila interesantna majka Jelene Golubović, rediteljke koja od samog starta privlači mnogo pažnje.

Uprkos provokacijama voditeljke, Jelenina majka je branila svoju ćerku. Što se tiče odrađivanja, odnosno ne odrađivanja posla na Farmi, Svetlana je objasnila da i kod kuće funkcionišu tako što svako radi ono što najbolje zna, pa njena majka od 90 godina još uvek kuva, a kada su konflikti u pitanju ona to vidi kao nešto sasvim normalno.

"Ona je tu igrau rešila da igra i meni to ne smeta. Prikazala je sebe onako kako je ona želela, a sada se sve vrti oko nje i dobila je baš ono što je htela", ispričala je Svetlana i dodala da Jelena nije previše incidentna. Složila se sa voditeljkom da će Jelena posle više od 80% glasova publike sada dobiti još veću motivaciju da se "igra" sa farmerima, i da će to verovatno i uraditi.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>