Region

Svet

Petao uneredio Bregovića na sceni

Naš poznati kompozitor i muzičar Goran Bregović, doživeo je neprijatno iznenađenje od svog specijalnog gosta koga je izveo na scenu u Guči za vreme koncerta.

Petao uneredio Bregovića na sceni



Naime, Bregović je za svoj nastup doveo kao specijalnog gosta petla, koji je bio potpuno istraumiran jer su mu bile vezane noge, kao i povicima iz publike i prevelikom bukom, nije uspeo ni da bekne, pa su  organizatori emitovali kukurikanje sa već pripremljene matrice.

Međutim, petao po imenu Rajko koji je pozajmljen od jednog domaćina iz Guče, izdržao je dobar deo nastupa, ali tokom spektakularnog vatrometa, uplašilo se i ukakilo Bregi  na košulju i elegantan sako.

Kada je primetio da ga je gost pokakio, Brega je napravio malu pauzu kako bi se obrisao, ali nije imao vremena da se presvuče pa je tako mrlja ostala,a možda je i razlogto naša uobičajena izreka da je sreća kada te pokaki ptica.
 
"Ko je, bre, traumirao petla? Spašen je da ne ode u lonac, makar na godinu dana. Kao „gost na Breginom nastupu“, eno ga šetka se po Guči i niko ne sme da ga dirne. Nisam primetio da je uneredio Bregu, šta ima veze, pa to je sreća, zar ne"? - rekao je Bregin menadžer Raka Marić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>