Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović i Edin Škorić u sukobu zbog predstave!

Edin Škorić i Igor Starović napisali su scenario i tekst za predstavu koju im je kao zadatak zadala zadruga, a kojoj se Jelena Golubović oduševila.

Farma 5: Jelena Golubović i Edin Škorić u sukobu zbog predstave!



Jelena se dogovorila sa Igorom da napiše svoj tekst, a Edin Škorić nije se složio sa tom odlukom. On misli da nije fer što je ona sama sebi odredila ulogu i sama sebi piše tekst.

Iako je odlučila da bude sufler, jer se tako dogovorila sa Igorom, Edin je samo rekao: "Dogovor više ne važi", a rasprava se nastavila. Bivši sportista se iznervirao što Jelena stalno pravi dramu, a umešala se i Romana i Miki koji su bili prisutni. "Jaše nas već dvadeset dana", pričao je Edin sa svima kada je Jelena otišla, a onda je čak i Romana koja je do sada jedina nije napala rekla da je Golubovićka dosadna.

Jelena Golubović otišla je u kuhinju kod Igora Starovića, a gazdarica Jelena Jovanović ga je zamolila da rediteljki napiše i prosledi tekst, ali je on rekao: "Odbijam da izvršim naređenje uz sve posledice koje to nosi", a Jelena je tada još jednom zaključila da je u redu da sama sebi napiše tekst i ulogu.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>