Region

Svet

Farma 5: Ivan Marinković planira vezu sa Džidžom kao taktiku za pobedu?!

Ivanu Marinkoviću sviđa se zvezda "Granda" Aleksandra Džidža Stojković. Bivši muž Goce Tržan se pred ulazak u Farmu 5 poverio prijateljima da mu se sviđa ćerka Dragana Stojkovića Bosanca i da je već smislio kako će je zavesti.

Farma 5: Ivan Marinković planira vezu sa Džidžom kao taktiku za pobedu?!



"Ivan nam je rekao da hoće da smuva Džidžu jer mu su se mnogo sviđa. Pevačica je njegov tip žene. Njegova prethodna devojka bila je ljubomorna na Džidžu. Nije mogla da podnese da Ivan stalno prati "Zvezde Granda" zbog nje i da glasa za nju", kaže jedan Ivanov prijatelj. Marinkovića Aleksandra veoma podseća na njegovu bivšu ženu iz perioda kada je ona imala kratku kosu.

"Ivan je ušao u Farmu samo zbog honorara, a smatra da će mu taktika, ako bude imao vezu s nekom takmičarkom, olakšati put do pobede. Pošto je i Džidža tu, on bi sve to mogao da ostvari s devojkom koja mu se zaista dopada", zaključuje izvor.

Između njih dvoje se još ništa nije desilo, ali Ivan već priprema teren. On je pitao Džidžu da li bi imala vezu na Farmi. "Nisam pod pritiskom. Baš naprotiv, moj tata jedva čeka da se udam", odgovorila je Džidža.

Dunja Stojković, Džidžina mama, nema ništa protiv da njena ćerka započne vezu s Ivanom, i to pred kamerama. "To je njen izbor. Nisam previše gledala Farmu. Njihove dečje glave su nepredvidive", kaže Dunja.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>