Region

Svet

Kačar zavadio ženska srca

Da se u Sbiji žene i dalje svađaju oko muškaraca, a pogotovo oko fudbalera, dokaz je i medijsko prepucavanje fotomodela Stanije Dobrojević i pevačice Ene Popov. Naime obe lepotice rvrde da su u vezi sa poznatim fudbalerom Gojkom Kačarom.

Kačar zavadio ženska srca



Atraktivna Stanija taman kada je uspela da ubedi javnost da je njen dečko Gojko Kačar i da su napočetku  divne veze, oglasila se njena supparnica Ena Popov i u magazinu "Story" pričala samo o svojoj idili sa istoimenim fudbalerom.

"O svom privatnom životu ne bih mnogo pričala, ali mogu da kažem da smo Gojko i ja bili u Splitu tri dana, posetili smo Brač i Hvar, gde nam je bilo prelepo. Trenutno se pripremam za put u Ameriku, a Gojko je već otišao u Nemačku i videćemo se ponovo kad nam to obaveze budu dozvolile. Otišli smo u Split u nadi da ćemo imati malo mira, ali eto, nismo znali da će nas novinari videti. Gojko mi je rekao da nema devojku, ali i da ga Ena proganja," rekla je Stanija.

A Ena je dodala: "Nigde i nikada nisam govorila o vezi s Gojkom. Ja sa svojim partnerom pokušavam da zaštitim emotivni život koliko god je to moguće jer ne želim da budem na stranicama štampe samo zbog toga što imam ljubavnu vezu, kao i milioni ljudi na ovom svetu. Ono što se plasira u novinama nije istina, a to veoma dobro znam zato što živim životom koji nije lažiran nego istinit. Ne znam da li da verujem da je dotična devojka to uopšte izjavila jer je toliko apsurdno da verovatno ni ona sama ne veruje u to."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>