Region

Svet

Farma 5: Prvih 9 učesnika stiglo na imanje u Lisovićima! (Video)

Prvih devet takmičara Farme 5 stiglo je na imanje u Lisoviću gde ih je dočekao voditelj Ognjen Amidžić.

Farma 5: Prvih 9 učesnika stiglo na imanje u Lisovićima! (Video)



U prvih devet takmičara Farme 5 ubrajaju se Suzana Perović, Igor Starović, Jelena Golubović, Danimir W-Ice, Simonida Hopa Cupa, Ivan Marinković, Čupo Kalač, Aleksandra Džidža Stojković i Slobodan Đurković.

Ognjen je objasnio kako u kući ima 22 razvaljena kreveta i da će farmeri morati sami da ih slože, a zatim se snađu i za dušeke koje će napuniti slamom. Interesantno je da večeras na imanje ulazi 27 farmera, pa će biti "kratki" za pet kreveta.

Dodatnih pet kreveta nalazi se u gazdinoj kući i štali, a Ognjen je dodao da će ovo biti najteža Farma do sada jer je pred nama hladna zima koju će najizdržljiviji farmeri provesti živeći u seoskim uslovima karakterističnim za period pre jednog veka. Sve detalje i dešavanja sa Farme 5, najgledanijeg rijaliti programa u regionu, pratite svakodnevno na našem portalu.

U prvoj turi za sada najveću pažnju privlači Aleksandra Džidža Stojković koja je otkrila i svoje vrline i mane. Rekla je da je vrlo osvetoljubiva, ali da se od nje može očekivati i smeh, dobra zabava kao i ozbiljan rad. Pogledajte Džidžinu najavu:



Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>