Svet

Region

Ukida se emisija Kris Džener?

Kris Džener, jednoj od zvezda u popularnom rijalitiju "U korak sa Kardašijanovima", je rečeno od strane FOX-a da joj emisija nije imala dovoljno veliki rejting i da neće biti produžavana.

Ukida se emisija Kris Džener?



"Nema šanse da će emisiji biti dato zeleno svetlo. Rejtinzi su bili jako loši, a sama publika nije bila oduševljena emisijom. Kris je imala dobre rejtinge samo kada je gostovao Kanje Vest, odnosno kada je otkrio slike njega sa ćerkicom Nort i Kim Kardašijan, ali to je bio jedini put i to nije nikakav pokazatelj za dalje emisije", rekao je izvor blizak produkciji.

"Velika je gužva na medijskoj sceni, a Kris nije imala to nešto što će je razlikovati od drugih. Verovali ili ne Amerika ne želi da sluša o Kardašijanovima svaki dan", dodao je izvor.

Kaže se da će ova odluka biti objavljena bez velike medijske pompe iz poštovanja prema situaciji u braku njene ćerke.

Međutim izvor blizak Kris tvrdi da nije bilo razgovora između Kris i medijske kuće FOX i da se još oko mesec dana neće znati da li će emisija biti nastavljena. U narednom periodu ćemo videti kome je verovati, ali ipak deluje kao da je realnije da će emisija biti ukinuta.

Autor: A.Đ.
Foto: ryanseacrest.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>