Region

Svet

Nikolija Jovanović peva pesme Zorice Brunclik na svom nastupu!

Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, na svoj reprtoar za nastupe ubacila i jedan od hitova mamine bivše suparnice Zorice Brunclik.

Nikolija Jovanović peva pesme Zorice Brunclik na svom nastupu!



Mlada pevačica, Nikolija Jovanović zagolicala je javnost svojim novim hitovima "Ćao Zdravo" i "Milion dolara" koji je snimila sa koleginicom Anom Nikolić. Nakon što je odlučila da otpočne sa samostalnim nastupima, Nikolija je sastavila novi repertoar pesama među kojima se našla i numera Zorice Brunclik, dugogodišnje suparnice njene majke Vesne.

Zmijančeva je naime bila udata za harmonikaša i kompozitora Miroljuba Aranđelovića Kemiša, sadašnjeg muža Zorice Brunclik koja godinama unazad u javnosti provocira Vesnu svojim izjavama.

"Uveliko uvežbavamo novi repertoar a pesma koju Nikolija najbolje peva je "Avlije, avlije" od Zorice Brunclik", kaže popularni di - džej Neš, inače novi saradnik atraktivne pevačice.

"Istina je to što di - džej Neš kaže, bez obzira na to kako će to bilo ko da shvati", izjavila je Nikolija. Njen prvi nastup sa Nešom, održaće se 7. avgusta u Negotinu, gde će nastupati u klubu Arena.

Autor: I.M.
Izvor: Story
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>