Region

Svet

Balkanski Avatari

Aca Lukas, jedan od najpopularnijih pevača Balkana. Zasluženo se našao na listi naših omiljenih avatara. Koliko je slika verodostojna izgledu avatara, to će ti vi reći!

Balkanski Avatari





Željko Joksimović, srpska zvezda koja je rado viđena i u susednim republikama. Pop pevač čiji talenat i umeće možemo samo pohvaliti a nikako kuditi, našao se na našoj listi, i to zasluženo. Mislite da je dobar avatar?



Zdravko Čolić pop pevač,  miljenik svih generacija i nada, zvezda koja je za sada napunila svaki stadion i dvoranu na balkanu. Mislim da nismo pogrešili u odabiru i njega kao Balkanskog avatara.



Aco Pejović, narodnjak, bar mislimo da jeste iako u današnje vreme nema razlike između narodne , zabavne i pop muzike. Šta god da peva, to dobro radii zaslužio je da bude naš avatar!



Milan Stanković, iako je mlad i relativno kratko na estradnom nebu našao se i on među balkanskim avatarima! Skrenuo je pažnju na sebe ne samo stajlingom već i svojim glasom, predstavljao Srbiju na Eurosongu, a i "devojka" mu je Rada Manojlović, posle recite da žene ne mogu da vam završe posao!



Boban Rajović, kršni momak iz Crne Gore, Danske, pa zar je i bitno odakle dolazi, nije naravno. Obeležio je sa svojom hitom "Usne boje vina" jedno vreme celu našu estradu i s'punim pravom je balkanski avatar!

Poštovani prijatelji očekujemo samo pozitivne komentare, ako nemate sta reći, onda znate kako kaže ona naša stara "ćutanje je zlato"!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>