Ostalo

Sme�no

Strujni udar iz iPhone 5 usmrtio devojku u Kini!

Fatalni strujni udar najverovatnije se desio kada se dvadesettrogodišnja Kineskinja javila na telefon dok je iPhone 5 bio priključen na punjač.

Strujni udar iz iPhone 5 usmrtio devojku u Kini!



Kompanija "Apple" koja proizvodi iPhone uređaje obećala je punu istragu u svojim redovima, kao i potpunu saradnju sa kineskim vlastima. Ovu izjavu su medijima saopštili brat i porodica žrtve.

Mlada Kineskinja, stjuardesa po zanimanju, navodno je doživela fatalni strujni udar nakon što se javila na svoj telefon koji je u tom trenutku punio bateriju. Da stvar bude još gora, ona je tek izašla iz kade, a vlaga na koži dodatno je povećala provodnost njenog tela.

"Apple" je odbio da komentariše na koji način je moglo da dođe do fatalnog udara od baterije male voltaže, a sumnja se da je došlo do kratkog spoja te je nesrećna žrtva došla u direktan kontakt sa punih 220 volti gradske mreže.

"Duboko smo ožalošćeni ovim tragičnim incidentom i izjavljujemo najdublje saučešće porodici. U potpunosti ćemo istražiti i sarađivati sa vlasima na rešenju ovog slučaja", saopšteno je u izjavi kompanije.

Autor: I.M.
Foto: Appletruthandrumors.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>