Region

Svet

Farma 2013: Goca Božinovska otkrila korene sukoba sa Vesnom Rivas! (Foto)

U razgovoru sa Stanijom, Goca Božinovska je ispričala priču o svom odnosu sa Vesnom Rivas pre "Farme" i zašto se ne podnose.

Farma 2013: Goca Božinovska otkrila korene sukoba sa Vesnom Rivas! (Foto)



"Ona je mnogo kvarna žena. Gradila je ime na tuđim imenima. Svađala se mnogima sa estrade, sa mnom i sa Mirom Škorić", počela je priču pevačica.

"Vi imate nešto od ranije?", upitala je Stanija.

"Zakleću ti se u moju decu. Pre 10 godina, kada su izašli moji "Okovi", bila sam kultura, normalna i vredna pažnje. Kolege su me volele. U to vreme je Saša Popović osnovao Grand produkciju i ja sam prešla kod njega, a u to vreme je i Vesna pojavila. Išli smo po emisijama i ja sam je valjda jednom slučajno, jer ja sam odsutna žena, zakačila rukom, a ona je po meni sutradan oplela po novinama. Otišla sam da kupim te novine, a ono slika karakondžule i moja u kojem me je napala da sam dno dna, nikakva pevačica, ližem Saši, a Sale mi se nikada nije ni udvarao, kako ona od mene ne može do Brene i Saleta", priča Goca.



"Mi se nismo ni upoznale nego pre tri godine kada smo išle na put u Moskvu. Večerali smo zajedno, jer smo zbog posla morale, ali nismo ni tada pričale", rekla je Goca i dodala kako ju je najviše pogodilo to što je Vesna pričala da je ona pokušala da se ubije i kad pominje njene voljene osobe.

"Konstantno me je pljuvala, da sam prostitutka, da sam žena koja se prodaje, drolja sa magistrale. Kako se ne boji da će ljudi dati demant na tu priču, reći takve stvari gde slušaju moja deca. Neću dozvoliti da me jedna budaletina tako ogovara", izjavila je Goca.

"Nek je ona živa i zdrava i neću ništa reći o njoj. Ona će za mene biti majka jednog sina i samo dalje od mene", zaključila je Božinovska.

Autor: I.M.
Foto: Printscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>