Region

Svet

Milena Novaković napada Milicu Pavlović! (Foto+Video)

Saša Popović posavetovao je Milenu Novaković u sinoćnoj emisiji "Zvezde Granda" da bude energičnija na sceni, poput Milice Pavlović.

Milena Novaković napada Milicu Pavlović! (Foto+Video)



"Vidi Milena. Ti si iz Leskovca kao i Milica Pavlović. Malo više vrckaj, budi još energičnija na sceni. napadni Milicu Pavlović", dao je savet Popović mladoj pevačici, što je ona i poslušala.

"Milicu doživljavam kao uzora. Ona je pomerila granice na našoj muzičkoj sceni. Ne verujem da će mi ona zameriti što sam zavrckala kao i ona. Bila bih presrećna da imam karijeru kao ona. Uz naš južnjački temperament koji posedujemo, teško se možemo obuzdati uz note brže dens muzike i trudila sam se uvek kada sam sa njom da učim od nje", izjavila je Nokakovićeva.



Poznato je i da je Leskovčanka pronašla svoju ljubav u takmičenju – mladog pevača Dejana Čavića. Zanimalo nas je da li sada postoji ljubomora, naročito nakon ovako atraktivnih scenskih nastupa koji će pratiti njene naredne nastupe i promovisanje nove pesme.

"Dejan je divan. Podržava me u svemu, zbog njegove podrške sam. ja mislim stigla do kraja. Do sada sam pevala balade i mislim da sam dokazala svoj glasovni dijapazon. Sada je vreme za pravi letnji hit i vrckanje", zaključila je Milena, a vi poslušajte njenu prvu pesmu.



Autor: I.M.
Izvor: Puls
Foto: Printscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>