Region

Svet

Milica Pavlović gost na koncertu Ane Bekute!

Milica Pavlović otkrila je u emisiji Ognjena Amidžića da je pozvana da bude gost na koncertu Ane Bekute, zbog čega se veoma raduje. Pevačica željno iščekuje da zajedno sa Bekutom "zagreje" atmosferu u Sava Centru. 

Milica Pavlović gost na koncertu Ane Bekute! Foto: Screenshot YoutubeMilica Pavlović sinoć je u emisiji "Ami G  Show" otkrila da će gostovati kod Ane Bekute na koncertu u Sava Centru. Atraktivna pevačica u emisiju je došla u dugoj providnoj haljini sa dubokim šlicem, čime je još jednom pokazala da voli publici da pokaže zanosnu figuru i zagolica maštu muškarcima. Ona se nedavno vratila sa australijske turneje, koju je uspešno završila, ali za nju nema odmora. Milica je veoma srećna što je Ana Bekuta od svih mladih pevača odabrala baš nju da joj bude gošća na koncertu. Pavlovićeva je iskoristila priliku i u emisiji je najavila svoje gostovanje:

- Moram javno da se zahvalim Ani i da pozdravim nju i gospodina Milutina.  Ona je veliko ime i velika dama. Srećna sam što me je pozvala i mogu da kažem da jedva čekam! . 
Podsetimo, Ana Bekuta koncert će održati 21. i 22. oktobra u Sava Centru.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>